ilaç 0 New

Ticlocard 250 Mg 30 Film Tablet Fiyatı

Ticlocard 250 Mg 30 Film Tablet Fiyatı
KT: Kullanma talimatı (Hastalar için)
KUB: Kısa ürün bilgisi (Hekimler için)
Etkin madde: Tiklopidin
ATC: ticlopidine
SB.atc: B01AC05
Reçete Durumu: NORMAL REÇETE
İlaç Firması: KOÇAK FARMA İLAÇ VE KİMYA SANAYİ A.Ş.
Barkod :
- 8699828010241
Satış Fiyatı: 72.66 ₺
Düzeltme:
🚨 Fiyat ve Sayfa Düzenle 📨 Mesaj Gönder ✍️ Yorum yaz
Fiyat Güncelleme Tarihi: 5 May 2024
Paylaş:
Ziyaretçiler: 👥 3547
İlaç fiyatları TC Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu (TİTCK) tarafından haftalık olarak yayınlanan listelerden alınmıştır.
Belirtilen ilaç fiyatı eczaneler için önerilen satış fiyatı olup değişkenlik gösterebilir.
Fiyatlar güncellenmemiş olabilir.
⚠️ Lütfen doktorunuza danışmadan hiçbir ilaç kullanmayınız.

TICLOCARD Nedir ve ne için kullanılır?

TİCLOCARD kanın pıhtılaşmasını azaltır. TİCLOCARD damar sertliği (ateroskleroz) bulunan hastalarda kalp krizi (miyokard infarktüsü), felç ve damar hastalıklarına bağlı ölüm gibi atardamarların pıhtı ile tıkanmasına bağlı bozuklukların önlenmesi için kullanılır. Ayrıca, kalbi besleyen koroner damarların içine stent adı verilen protezin yerleştirilmesinden sonra, yeniden tıkanma olmasının önlenmesinde aspirin ile beraber kullanılır.

Doktorunuz size TİCLOCARD’ı aşağıdaki nedenlerden dolayı reçetelemiş olabilir:
— Beyin damarlarınızın yeterince kanlanamaması veya bir pıhtıyla tıkanmasına bağlı felç, minör felç (felcin geçici belirtileri), geri dönüşümlü bir tür felç (geçici iskemik atak) veya tek gözde geçici körlük geçirmiş olabilirsiniz. Yeniden felç geçirmenizi önlemek için TİCLOCARD tedavisini uygun görebilir.
— Bacak damarlarınızı etkileyerek sizde aralıklı topallama olmasına yol açan kronik bir damar hastalığınız olabilir. Bu durum nedeniyle kalbinizi besleyen damarlarınız yeterince kan alamayabilir, bundan doğabilecek sorunları önlemek için, TİCLOCARD tedavisini uygun görebilir.
— Size uzun süredir diyaliz uygulanıyor olabilir veya bir ameliyat sırasında vücut dışı dolaşım uygulaması yapılması gerekebilir. Bu işlem sırasında, kanınızda trombosit adı verilen hücrelerin fonksiyonlarında bozukluk olmasını engellemek için, TİCLOCARD tedavisini uygun görebilir.
— Kalbinizi besleyen koroner damarlarınız içine stent adı verilen protez yerleştirilmiş olabilir. Bu işlemden sonra gelişebilecek yeni tıkanmaları önlemek için TİCLOCARD
tedavisini uygun görebilir.

TICLOCARD Yan etkiler nelerdir?

• Kanda bulunan ve vücudu enfeksiyonlara karşı koruyan beyaz kan hücrelerinin sayısında ciddi düşme (ciddi nötropeni); titreme nöbetleri, ateş yükselmesi ve ağız boşluğunda yara.
• İshal, bulantı .

Henüz yorum yok.

Hızlı Erişim

Alo 112

Acil Çağrı

444 3 833

Evde Sağlık

Alo 182

Hastane Randevu Sistemi

Alo 171

Sigara Bırakma Hattı


Timer

Deriden

Değişken

Ağızdan

30-90 Dakıka

Rektal

5-30 Dakika

Cilt Altı

15-30 Dakika

Kasiçi

10-20 Dakika

Dilaltı

3-5 Dakika

İnhalasyon

3 Dakika

Damar Yolu

30-60 Saniye


Seninle beraberiz

Sağlığı için cesurca mücadele eden ve hastalığın yükünü taşıyan herkese, acil şifalar dileriz. Biz buradayız, sizinle birlikteyiz, dualarımız sizinle. Sağlıklı ve mutlu günler dileriz. Bu yolculukta sevgiyi ve umudu paylaşalım. Yeniden can veren şifaya.


↑  Yukarı Çık